top of page
running-wolf-tattoo-clipart-3_edited.jpg

Even voorstellen.

Wij zijn Treesje en Ronald Volmer en woonachtig in Oldenzaal Nederland.

Kroatië is voor ons toch wel een beetje ons tweede thuisland geworden na zo ongeveer 25 jaar bijna elke vakantie daar te hebben door gebracht.

In 2013 heb ik mijn bedrijf verkocht en hebben we de stoute schoenen aangetrokken om in Kroatië wat op te gaan zetten in de recreatieve sfeer.

Neem gerust even contact op als u naar aanleiding hiervan nog vragen heeft.

Ons verhaal

De Camping

Op onze camping proberen we zoveel mogelijk op een verantwoorde manier met moeder aarde om te gaan.

Een aantal voorbeelden daarvan zijn de Zonneboiler het EKO toilet  het gebruik van zoveel mogelijk recyclebare materialen we scheiden afval en vullen bijvoorbeeld het zwembad met regenwater.

IMG_20190810_144525.jpg
Zwembad
20170712_101821.jpg
Solar showers
IMG_20190821_190815.jpg
Private BBQ Area
& Fire Pit
IMG_20180424_110044.jpg
Eco Toilet

Wat onze gasten zeggen.

Johanna (Google)

5/5

 

(Vertaald door Google) Een goede plek om vlak bij de grens even uit te blazen voordat je aan de corona-gerelateerde mammoetreis door Kroatië en Oostenrijk begint!
Naast momenteel drie vast opgestelde 4-persoonstenten, biedt de kleine camping ook ruimte voor stacaravans of campers (€ 35,00 / nacht). De eigenaren waren erg aardig en beleefd en bieden hun bezoekers zelfs een diner (7,50 pp) en gekoelde drankjes aan. Dat accepteerden we graag terwijl we samen in de tuin zaten. Zodra het donker wordt, creëren diverse solarlampen een sfeervolle sfeer en laten ze het zwembad sprankelen.
Een bijzonder hoogtepunt van ons korte verblijf was de tocht met een van de eigen kano's van het hotel op de nabijgelegen rivier (200 m naar de oever).

dhr.  BART .  Hesselink28 juli 2018 - 04 augustus 2018 (Natuurhuisje)

Natuur, rust en ruimte:

Mooie locatie midden in een vallei met een riviertje. Mooie zonsopgang van over de horizon zo je tent!

Algemene beoordeling: 10

Zeer warm, vriendelijk en gastvrij echtpaar uit NL dat de kleine camping runt met een fenomenaal uitzicht over de allei. Het samen eten rond het kampvuur was zeer gezellig, helemaal voor de kinderen. Mogelijkheid tot allerlei activiteiten (zwemmen, kanoën, wandelen, spooktocht, etc.). Absolute aanrader!

Maaike Albrecht (Google)

4/5

4 maanden geleden op Google

Fantastische plek gerund door een gastvrij en vriendelijk Nederlands echtpaar. Het uitzicht is fenomenaal. Een kleine camping met een heerlijk zwembadje om af te koelen en spelplezier voor de kids. Je kunt aanschuiven bij het diner waar we heerlijke forel hebben gegeten. De rivier de Kolpa ligt 2 minuutjes lopen. Een heerlijke rivier voor uren speelplezier. Ook zijn we op een kano/ kayak tocht geweest met de camping eigenaren. We hebben ervan genoten!

bottom of page